NortonseoWeboldalkészítés
Keresőoptimalizálás

Domain és Tárhely Regisztráció

Ma már szinte alapvető követelmény a cégek számára az internetes megjelenés. Ha felismerte a lehetőséget, hogy Ön sem szeretne lemaradni és weboldalra van szüksége, akkor az első lépés, hogy egy domaint és hozzá tartozó tárhelyet kell regisztrálnia. Domain lesz az Ön cégének elérése, a tárhely meg maga a webes felület helye. A weboldal egy olyan befektetés, amely bevételt termel, és értékesítési csatornává válik.

Amiben tudunk segíteni:

- Domainnév optimális kiválasztása, az Ön cégének megismerése után
- Tárhelycsomagok kiválasztása
- Domain és tárhelycsomagok teljes ügyintézése

A megrendelt domain és tárhely kb. 2 héten belül lesz teljesen aktív

Domain + Tárhely ára megközelítőleg 5000 Ft-tól.

Vissza a Főmenübe

Címkék: Seo, Linképítés, Keresőoptimalizálás, Weboldalkészítés, Számítástechnika, Számítógép szerviz, NortonSEO, Linképítés, Google, Informatika, weblapkészítés, Honlapkészítés, Facebook integrálás, Bannerkészítés, Számítógép karbantartás, Weboldalkészítés, Keresőoptimalizálás legálisan, Sikerdíjas keresőoptimalizálás, Weboldalkészítés, Számítógép szerviz, Linképítés

Konzultáció

Célunk, hogy érdeklődői megtalálják Önt, illetve cégét az interneten, és ott rögtön ráleljenek arra az információra, amire szükségük van, így azonnal fel tudják venni Önnel a kapcsolatot.

Első lépésben felmérjük az Ön tevékenységi körét, céljait, konkurenciáit és potenciális célcsoportja keresési szokásait, hogy ehhez mérten teljesen testreszabott weboldal jöhessen létre. Ha az Ön célja több annál, mint egy weboldal létrejötte amely bemutatja vállalkozását, termékeit vagy szolgáltatásait, hanem arra törekszik, hogy versenytársai közül kiemelkedjen , ezáltal megkereshesse és megtalálhassa potenciális érdeklődőit.
Egy üzleti weblap készítés előtt fel kell mérnünk, hogy potenciális célcsoportunknak milyen igényei vannak, és ehhez mérten kell felépíteni, megszerkeszteni a weboldalt. A weboldalkészítés egyik legfontosabb eleme az érdeklődők számára vonzó és figyelemfelkeltő tartalom, ami szöveg és kép egyaránt lehet. Ami nagyon fontos: az interneten szörfölők nagy százaléka információt keresnek a világhálón. Ha segítségünkel megtalálják az Ön oldalát, az nekünk és Önnek is elismerés.

Weboldal elkészítési díja 50.000 Ft-tól

Vissza a Főmenübe

Címkék: Seo, Keresőoptimalizálás, Weboldalkészítés, Számítástechnika, Számítógép szerviz, NortonSEO, Linképítés, Google, Informatika, weblapkészítés, Honlapkészítés, Facebook integrálás, Bannerkészítés, Számítógép karbantartás, Keresőoptimalizálás legálisan, Sikerdíjas keresőoptimalizálás, Weboldalkészítés, Számítógép szerviz, Linképítés, Linképítés, Weboldalkészítés

Webdesign, látványterv készítés


Mint azt tudjuk, az interneten böngészők a keresés utáni találati listán, elsősorban a szimpatikusabb domainnévre kattintanak. Ez már félsiker (bent van az oldalunkon), és ekkor már a weblap külsejére, kinézetére figyel fel. Ezután megtekinti a menüpontokat, ami alapján eldönti, hogy érdekes-e számára a honlap vagy sem. Ezt követően a főoldalon beleolvas a szövegbe, majd döntést hoz arról, az általa kialakult vélemény alapján, hogy van e értelme tovább böngészni az adott weboldalon. Itt megjegyeznénk, hogy többek között ezért sem érdemes ingyenes domaint, és tárhelyet kínáló, "szerkeszd magad" weboldalt készíteni és feltölteni. Ezeken az oldalakon csekély mértékben lehet módosítani a külső kinézetet, amely a színek és betütípusok változtatásának lehetőségeinél ki is merül. Mi 2-3 sablont készítünk, majd ezeket prezentáljuk és mindent megteszünk, annak érdekében, hogy Ön megtalálja saját elképzelését, színvilágát.
Kialakítjuk a weboldal arculatát elképzelései, illetve jelenlegi kinézetéhez illeszkedően. Érdeklődői az első benyomást a weboldal megjelenése alapján alakítják ki, ezért is fontos az igényesen kialakított webdesign.
Weboldal elkészítési díja: 50.000 Ft-tól

Vissza a Főmenübe

Címkék: Linképítés, Seo, Keresőoptimalizálás, Weboldalkészítés, Számítástechnika, Számítógép szerviz, NortonSEO, Linképítés, Google, Informatika, weblapkészítés, Honlapkészítés, Facebook integrálás, Bannerkészítés, Számítógép karbantartás, Keresőoptimalizálás legálisan, Sikerdíjas keresőoptimalizálás, Weboldalkészítés, Számítógép szerviz, Linképítés, Weboldalkészítés

Weboldalkészítés, Linképítés

A Nortonseo teljes körű megoldást kínál, hogy megtalálják Önt, illetve cégét az interneten, ezáltal leendő ügyfelei közvetlenül azt az információt kapják meg amire szükségük van, és azonnal fel tudják venni Önnel a kapcsolatot. A weboldalon keresztül, érdeklődői, ajánlatkérő, esetleg megrendelő üzenetet írhatnak Önnek, melyet egyetlen gombnyomással továbbít a rendszer a megadott e-mail címre. A weboldalba integrált Google térkép segítségével, leendő ügyfelei számára megtervezi az útvonalat, így könnyedén megtalálhatják az Ön irodáját, üzletét. Kialakítjuk a weboldal szerkezeti felépítését (sablon), és beépítjük az Ön által szükségesnek vélt menüpontokat, képgalériákat, funkciókat, amivel hatékonyan mutathatja be üzleti tevékenységét. A létrejövő weboldal a Google algoritmusainak, irányelveinek megfelelő keresőoptimalizált felépítésben készül el. Egyedi meta tag-ek minden oldalhoz. Ez a keresőoptimalizálás alapja. - Tartalom optimalizálás: : meg kell határozni a legfontosabb kereső kifejezéseket, kulcsszavakat, majd ezek alapján történik a tartalom súlyozása. Biztosítjuk az átadott oldaltartalmak megfelelő kulcsszósűrűsségét. Minden oldal tartalmához kapcsolódóan megadjuk a meta tagokat (Title, Keywords, Description stb.), melyeknek a tartalmakkal maximális relevanciában kell lenniük. Linképítés: Az oldalra érkező linkek kiépítésének szintén nagy szerepe van. Bővebben itt. Az oldal tesztelése és optimalizálása a legelterjedtebb böngészőkre (IE, Opera, Chrome, Firefox). Ezt követően történik az oldal Google-nek elküldése -> jó pozíció.

Vissza a Főmenübe

Címkék: Seo, Keresőoptimalizálás, Linképítés, Weboldalkészítés, Számítástechnika, Számítógép szerviz, NortonSEO, Linképítés, Google, Informatika, weblapkészítés, Honlapkészítés, Facebook integrálás, Bannerkészítés, Számítógép karbantartás, Weboldalkészítés, Keresőoptimalizálás legálisan, Sikerdíjas keresőoptimalizálás, Weboldalkészítés, Számítógép szerviz, Linképítés

Weboldal karbantartás, frissítés

Cége számítógépének és weboldalának karbantartása folyamatos szakértői felügyeletet igényel. Ha nem kíván főállásban egy informatikust foglalkoztatni, de szeretné ha weboldala, számítógépei mindig tökéletesen működnének,naprakészek lennének, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vállaljuk továbbá az általunk és mások által készített weboldalak frissítését, módosítását, karbantartását.

Vissza a Főmenübe

Címkék: Seo, Keresőoptimalizálás, Linképítés, Weboldalkészítés, Számítástechnika, Számítógép szerviz, NortonSEO, Linképítés, Google, Informatika, Weboldalkészítés, weblapkészítés, Honlapkészítés, Facebook integrálás, Bannerkészítés, Számítógép karbantartás, Keresőoptimalizálás legálisan, Sikerdíjas keresőoptimalizálás, Weboldalkészítés, Számítógép szerviz, Linképítés

Impresszum

Szerzői jogok: A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban [Szjt. 36. § (2)]. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

Az oldal kizárolagos tulajdonosa: Nortonseo.

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Nortonseo kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. Nortonseo weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Nortonseo jogosult.

Nortonseo előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Nortonseo azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

info@nortonseo.hu

Címkék: Weboldalkészítés, Seo, Keresőoptimalizálás, Weboldalkészítés, Számítástechnika, Linképítés, Számítógép szerviz, NortonSEO, Linképítés, Google, Informatika, weblapkészítés, Honlapkészítés, Facebook integrálás, Bannerkészítés, Számítógép karbantartás, Keresőoptimalizálás legálisan, Sikerdíjas keresőoptimalizálás, Weboldalkészítés, Számítógép szerviz, Linképítés